Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική κάρτα

Στο site μας γίνονται δεκτές όλες οι γνωστές πιστωτικές κάρτες τραπεζών της Ελλάδας και του εξωτερικού: Visa, MasterCard, Diners. Την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών τη διασφαλίζει το Ίδρυμα online πληρωμών EveryPay (πιστοποιημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος), που είναι ενσωματωμένο στο σύστημά μας. Έτσι κατά τη διαδικασία της αγοράς, αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στο απόλυτα ασφαλές «περιβάλλον» του EveryPay όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα οποία προστατεύονται από τα υψηλότερα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256bit).

Αντικαταβολή

Είναι ο πιο απλός και ασφαλής τρόπος πληρωμής. Πληρώνετε το αντίτιμο για την παραγγελία σας στον υπάλληλο του κούριερ που θα σας παραδώσει τα προϊόντα ή στο ταχυδρομικό γραφείο, αν η περιοχή στην οποία διαμένετε είναι δυσπρόσιτη.

Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση στον κωδικό που σας ενδιαφέρει τηλεφωνικά στο 22310 28829 και να παραλάβετε το προϊόν από το φυσικό μας κατάστημα "ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ", που βρίσκεται στην Βύρωνος 13, Λαμία 35132

Μέσω λογαριασμού τραπέζης

Τράπεζα Πειραιώς: GR67 0171 2910 0062 9112 5858 658

Διαφορά τιμών ανάμεσα στο φυσικό και το ηλεκτρονικό κατάστημα

Λόγω διαφορών στην εμπορική πολιτική των καταστημάτων μας, online και φυσικού, είναι δυνατό να υπάρχουν διαφορές στις τιμές των προϊόντων ανάμεσα στα καταστήματά μας.

Τρόποι αποστολής και χρόνοι παράδοσης

Ετοιμοπαράδοτα αντικείμενα στέλνονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ στις περιπτώσεις που χρειάζεται ετοιμασία, ο χρόνος προσδιορίζεται μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας (συνήθως δεν υπερβαίνει τις 5-7 ημέρες).

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας στέλνονται με ΕΛΤΑ κούριερ και παραδίδονται σας σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για δυσπρόσιτες περιοχές, όπως μικρά χωριά ή μικρά νησιά το χειμώνα, ο χρόνος αυτός είναι λίγο μεγαλύτερος και πιθανότατα θα χρειαστεί να παραλάβετε από το Ταχυδρομείο της περιοχής σας. Ο λόγος είναι ότι για να διατηρήσουμε τα έξοδα αποστολής χαμηλά, οι παραγγελίες σε "δυσπρόσιτες" περιοχές στέλνονται με το κούριερ του ΕΛΤΑ, οπότε υπάρχει λειτουργία κούριερ μέχρι την πλησιέστερη πόλη και λειτουργία ταχυδρομείου από εκεί μέχρι τον τελικό προορισμό. Σε περίπτωση που βιάζεστε και διαμένετε εκτός πόλεων, μπορείτε να μας καλέσετε στο 22310 28829 και να σας υπολογίσουμε την έξτρα χρέωση που απαιτείται για να παραδοθεί η παραγγελία σας πιο σύντομα.

Έξοδα αποστολής

- Ελλάδα: παραγγελίες άνω των 50€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 €, υπάρχει ενιαία χρέωση 5,00€ εντός Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αντικαταβολής) και μέχρι 2 kg.

Τρόποι πληρωμής

- Ελλάδα: Αντικαταβολή στο κούριερ.

- Ελλάδα & εξωτερικό: Πιστωτική κάρτα μέσω του πιστοποιημένου ιδρύματος πληρωμών EveryPay (πιστοποιημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος). Δεκτές γίνονται όλες οι γνωστές πιστωτικές κάρτες, μέσω ανακατεύθυνσης στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον της εταιρίας πληρωμών.

- Ελλάδα & εξωτερικό: Μεταφορά χρημάτων μέσω Paypal.

- Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΙΒΑΝ: GR67 0171 2910 0062 9112 5858 658